De badkamer anno 2019!

Een mooie badkamer, een mooie keuken, een mooie tuin. Het zijn de zaken die je graag op orde wilt hebben bij jou thuis. Een mooie keuken of een mooie tuin kunnen de absolute pluspunten zijn van jouw. Maar ook mooie badkamer is ook heerlijk. Als je kijkt hoeveel tijd je in de badkamer doorbrengt is voor mijzelf van belang om een mooie badkamer te hebben. Zelf sta ik ‘s ochtends en ‘s avonds heerlijk onder de douche, hang mijn handdoeken op aan mijn handdoek radiator en geniet dan echt van mijn badkamer. Voor mij is de badkamer één van de plekken waar ik alles even los kan laten en alles even van me af kan laten spoelen. Een aantal maanden geleden hebben wij onze badkamer helemaal verbouwd en is voorzien van een moderne uitstraling. Wil jij ook je badkamer helemaal 2019 maken? Lees dan snel verder!

Badkamer inspiratie

Toen wij thuis een aantal maanden geleden besloten dat we de badkamer eens flink onder handen wilden nemen zijn wij gaan kijken wat we precies wilden. Door op internet veelvuldig te kijken naar allerlei soorten badkamers. Maar ook door langs te gaan bij bouwmarkten en woon- en shopping malls zijn wij enorm geïnspireerd geraakt. Doordat je een volledig beeld hebt wat er allemaal mogelijk is in een badkamer kan je jouw badkamer helemaal naar wens inrichten. Ik wilde heel graag een trendy handdoek radiator en na er misschien wel honderd te hebben gezien heb ik nog steeds geen spijt van degene die we hebben gekozen. Verder moet je gaan bepalen, wil je een douche, een bad of misschien wel beiden. Er is onwijs veel mogelijk dus laat je ook zeker inspireren door de talloze mogelijkheden.

Badkamertrends

Naast het opdoen van inspiratie en eigen voorkeuren uiteraard zijn er ook een aantal badkamertrends die je in de gaten kunt houden. Zo is een opvallende design handdoek radiator enorm populair. Deze vormen de absolute blikvanger in je badkamer. Geen simpel handdoekrek meer maar design in je badkamer, dat is een badkamer anno 2019! Een radiator is vrij simpel te noemen met wat ik nog meer ben tegengekomen. Een heuse zonnedouche. Met deze douche kan je je niet alleen maar opfrissen, je krijgt er ook nog eens een kleurtje van. Door middel van UV-licht die de zon nabootst kom je nog meer tot ontspanning in je badkamer. Wanneer je dan nog wat mooie planten in je badkamer kwijt kunt. Is het elke douchebeurt een soort minivakantie!

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie