Altijd ergens anders meeten.

Tegenwoordig is het heel normaal in het bedrijfsleven dat je geen kantoorruimte meer hebt. Dit heten zogenaamde flex werk plekken. De positieve kant van dit soort werk plekken is dat je zowel thuis als in een restaurant zou kunnen werken. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en goede internetverbinding. Gelukkig vind je in ieder restaurant tegenwoordig gratis wifi. Ook hebben de meeste restaurants tafels speciaal voor laptopgebruikers met een stopcontact. Zeker in de grote steden zie je dit overal. Door bazen worden de flex werk plekken sterk gemotiveerd want dit scheelt huur voor kantoorpanden, het is bewezen dat medewerkers productiever werken en met de digitalisering is het ook niet meer nodig om met zijn alle op een paar vierkante meter te zitten.

 

 

Vaste locaties voor vergaderingen

Je raad het al, voor de vergaderingen is er ook geen vaste ruimte. Dit wordt bij iedere vergadering bekeken. Het is vooral afhankelijk waar de klant gevestigd is. Wanneer de klant aangeeft buiten zijn werkruimte te willen vergaderen wordt er gezocht naar een passende vergaderlocatie. De locaties zijn in principe door iedereen af te huren. De locaties heten vergaderlocaties aangezien er altijd koffie en thee aanwezig is maar voor een particulier iemand is het ook mogelijk om deze ruimtes af te huren.
De kosten voor de vergaderlocaties liggen nog steeds aanzienlijk lager dan een standaard huur in een groot pand. De werknemers verdienen door het flex werken ook meer, zij worden beloond voor hun flexibele instelling. Daarnaast is een auto van de zaak ook vrijwel zeker.

 

 

Mogelijkheden bij vergaderlocaties

Al zijn de meeste vergaderingen uitgerust met een kopje koffie, water of thee en een koekje, je kunt het ook uitbreiden. Wanneer het een langdurige vergadering zal worden kun je ervoor kiezen om er een lunch bij te boeken. Dit zal wel ruim van tevoren aangegeven moeten worden. Wanneer je een klant wilt imponeren is dit uiteraard een goede set. De lunch of misschien zelfs high tea wordt verzorgd door de vergaderlocatie zelf. De dames en heren die in dienst zijn van deze locaties verzorgen met passie de lunch of andere eetgelegenheden.
Wanneer er een grote groep bijeen zal komen op de locatie is het verstandig dit van tevoren aan te geven. De locatie kan er dan voor zorgen dat er voldoende stoelen aanwezig zijn in de vergaderkamer. Het neemt een groot stuk onrust weg. Het is namelijk geen fijne start als iedereen eerst ergens een stoel vandaan moet halen. De locaties zitten verspreid door heel Nederland, er is dus altijd mogelijkheid. Wanneer je heel snel een locatie nodig hebt is dat geen probleem. Het aanbod en vrije kamers wordt duidelijk online aangegeven.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie