Mijn eerste kantoor wat te doen?

Ga je een eigen bedrijf starten? Of is jouw zolderkamer inmiddels te klein en is het tijd om een fysiek kantoorpand te gaan bekleden? Dan begint je onderneming opeens echt op een bedrijf te lijken. Als werkgever wil je natuurlijk een aangename werkplaats kunnen bieden aan je medewerkers. Ook voor het aantrekken van nieuwe medewerkers is belangrijk dat je kantoor uitnodigend is. Als ondernemer komt er natuurlijk veel op je af. Je hebt verstand van je business maar van inrichting heb je misschien wel helemaal geen kaas gegeten. Wij helpen je met een aantal handige tips op weg naar een aangenaam werkplaats. De dingen die niet direct in je opkomen, daar denken wij aan!

Een rolcontainer voor al je afval!

Een rolcontainer huren doe je bij mkb-afval.nl. Als je een kantoorpand hebt waar je fulltime tijd doorbrengt met je collega’s zal je ook het nodige afval produceren. Zeg maar gerust bergen met afval. Dan is het natuurlijk wel zo handig om een rolcontainer tot je beschikking te hebben. Voor een aantrekkelijke prijs kan je een rolcontainer al huren. Ideaal als je niet gelijk een container wilt kopen maar er wel van wilt profiteren. Waarschijnlijk was dit niet het eerste waar je aan dacht toen je je nieuwe kantoor aan het inrichten was. Maar een rolcontainer staat bij elk kantoor in de basis.

Fairtrade koffie bonen

Naast de productie van afval is er ook nog de consumptie van koffie. Koffie is het wondermiddel op de werkvloer. Zit je er even doorheen en heb je geen energie? Dan zal koffie voor een flinke oppepper zorgen. De consumptie van koffie is dan ook gigantisch op de werkvloer. Jij en je collega’s willen presteren dus dan is een natuurlijke stimulans altijd welkom. De koffiezetapparaat draait overuren om de consumptie bij te kunnen houden. En dat gebeurt dus overal. De handel in koffie is dus ook een lucratieve business. Echter, het komt nog vaak voor dat mensen worden uitgebuit op koffieplantages. Door fairtrade koffie aan te schaffen voor jouw kantoor zet je de onethische koffiehandelaren buitenspel. Zo kan je met een rein geweten genieten van je bak koffie.

Een koelkast want van werk krijg je honger!

Want natuurlijk ook niet mag ontbreken is een koelkast. Je wilt je eten natuurlijk wel kunnen bewaren. En elke dag eten bestellen is natuurlijk ook niet bepaalt goed voor je gezondheid en je portemonnee.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie