Tips voor het tussenseizoen

Maart is zo’n maand waarin het weer alle kanten op kan gaan, en dat ook doet. Maar ook april is qua weer en temperatuur wat onbetrouwbaar. Door je outfit met lagen te stijlen of voor de lichte knitwear look te gaan van Reinders, kom jij ook deze verwarrende maanden in comfort door. In deze blog geef ik je tips over hoe je stijlvol deze maanden door kan. Soms is het namelijk al vroeg warm en zonnig. En op andere dagen wisselt het. Om nog maar te zwijgen over de dagen waarop het warm is en regent, die zijn koud én benauwd. Want niet alleen april doet wat ze wil, ook later in het jaar als we de zomer weer uit zijn, is het soms wat lastig om je outfits te stylen.

Laag op laag

Jasjes is het keywoord voor de late winter en zomermaanden. ’s Ochtends is het onder de tien graden maar als de klok gedurende de dag verder tikt, kruipt ook de thermometer omhoog. Waar je ’s ochtends halfbevroren was zelfs in een dikke trui, krijg je tegen de late middag zowat een zonnesteek. Daarom zijn laagjes en dus jasjes zo’n uitkomst. Als je een outfit hebt met lagen die er met een één of twee laagjes minder na een paar uur nog steeds goed uitziet, dan zit je goed. Door outfits met lagen te dragen, kun je altijd een laag uitdoen op het moment dat je het warm hebt. Nu is het alleen nog een kwestie van alles bij elkaar stylen. Want je wilt natuurlijk wel dat je outfit er nog steeds goed uitziet, ook als je een laag uit doet. Oh ja, en zorg dat je jouw kledingstukken die je hebt uitgedaan wel ergens kan opbergen.

Knitwear van Reinders

Het merk Reinders verkoopt knitwear van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Knitwear kan je op twee manieren dragen. Je hebt bijvoorbeeld de dikke variant van gebreide kleding. Deze kleding is warm en dus perfect op de koude dagen. Maar er is ook een dunne variant. Deze past goed bij het idee van de koude maart en april maanden doordat dit ook het gebreide patroon heeft. De kleding zelf is echter dun. Daarnaast wordt een hoop knitwear gemaakt van wol en dat is zelfreinigend (tot op een bepaald niveau) als je het dus toch warm hebt met een gebreide trui aan en transpireert, laat dit geen nare luchtjes achter.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie