Perfecte bezigheid tijdens de vreemde dagen

Dit keer valt Oud en Nieuw een beetje gek, als je het aan mij vraagt. Maandag knalde Nederland massaal het nieuwe jaar in en dinsdag was het nationale bijkom dag. De dagen die erop volgen worden gekenmerkt door verwarde mensen. Welke dag is het eigenlijk? Ik zag de bui al hangen en besloot daarom tijdig vrij te vragen deze eerste dagen van 2019. Natuurlijk wilde ik niet mijn vrije dagen verspillen. Daarom heb ik voor mezelf een leuk project bedacht. Omdat ik echt niet de enige Nederlander ben die een beetje van slag af is en iets te doen zoekt, deel ik vandaag met jullie mijn perfecte bezigheid tijdens deze vreemde dagen.

De handen uit de mouwen steken

Zoals je misschien wel weet ben ik niet zo van het nietsdoen of stil zitten. Ik wil continu bezig zijn. Daarom ben ik ook oorspronkelijk deze blog gestart. Het gebeurt namelijk allemaal hier! Tijdens het bloggen denk ik na over mijn volgende uitdagingen of projecten zodat ik weer even lekker de handen uit de mouwen kan steken. Zo wilde ik deze keer een project starten waarbij ik sowieso mijn nieuwe Makita boormachine kon gebruiken. Al jarenlang ben ik fan van Makita. Het merk krijgt het keer op keer voor elkaar om (naar mijn mening) de beste gereedschap te maken voor hobbyisten zoals ikzelf, zoals makita boormachines maar ook makita heggenscharen,

Mijn nieuwste project

Nu ben je natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar wat mijn nieuwe project dan is. Wat ga ik toch doen deze dagen om mezelf lekker bezig te houden? Je raadt het nooit: ik ga mijn eigen buitenkeuken maken! Je kunt nooit te vroeg beginnen om de tuin klaar te maken voor de zomer vind ik. Daarom besloot ik om alvast een goed begin te maken. Mijn vrije dag ben ik gisteren begonnen met het ontwerpen van de buitenkeuken. Daarna heb ik alle afmetingen genoteerd en ben ik naar de bouwmarkt gereden. Nu heb ik alles in huis om lekker aan te slag te gaan met mijn betrouwbare Makita gereedschap, waaronder dus mijn nieuwe boormachine!

Ideeën voor andere bezigheden

Ik begrijp natuurlijk ook wel dat niet iedereen erop zit te wachten om zo’n project op zich te nemen. Je kan het bijvoorbeeld wat kleiner aanpakken door zelf een bijzettafeltje te maken. Geen fan van klussen of heb je simpelweg niet het gereedschap van zo’n goed merk als Makita in huis? Dan zijn er nog genoeg andere dingen die je kunt doen om jezelf bezig te houden deze vreemde dagen. Ik ken genoeg volwassenen die samen gezellig een iconisch monument nabouwen met Lego. Alles is mogelijk. Je enige limiet is jouw eigen creativiteit!

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie